Kod nas nije tako. Kod nas je sve transparentno, predvidivo, jednostavno… dosadno, reklo bi se. Sva vozila iz našeg programa podvrgnuta su inspekcijskom pregledu i profesionalnom servisiranju u skladu s najvišim standardima. Povijest svakog automobila iz naše ponude ja jasna, nema skrivenih priča. Moguće je dogovoriti i jamstvo, tako da znate da ni u vožnji neće biti iznenađenja. A naši trgovci vas mogu stručno informirati i savjetovati o različitim mogućnostima i opcijama financiranja kupnje rabljenih vozila.

Kupovina rabljenog vozila može biti zanimljiv događaj za vas, ali i vaše prijatelje koje ćete voditi sa sobom (jer znaju nešto o autima). Mogli biste upoznati zanimljive ljude i slušati njihove priče. Ako ste avanturist, osjetit ćete uzbuđenje kad se pitate govore li vam istinu dok pričaju o automobilu koji vam žele prodati.

Ako ipak volite zanimljive ljude i njihove priče, a ne želite se upuštati u rizike i avanture, osmisli smo za vas set „toplih ljudskih priča“. Zabavite se čitanjem, a rabljeno vozilo birajte iz naše ozbiljne i „dosadne“ ponude sigurnih vozila, ispitanih do zadnjeg detalja.


Zanimljive ljude je sigurnije upoznati preko ekrana. A za ozbiljnu kupovinu rabljenog vozila, prepustite se profesionalcima, s povjerenjem.
„Das WeltAuto“ je međunarodni koncept pod okriljem društva Volkswagen AG za prodaju rabljenih vozila. Nositelj žiga programa rabljenih vozila „Das WeltAuto“ je društvo Volkswagen AG.


Cilj programa rabljenih vozila koji se na tržištu plasira pod nazivom „Das WeltAuto“ je profesionalna organizacija i izgradnja poslovanja trgovaca koja kupcima osigurava najvišu kvalitetu vozila i atraktivne dodatne usluge.


language compare-large up car-favorit searchagent