Izbor broj 1 za rabljena vozila

Das WeltAuto kao poznata marka rabljenih vozila nedavno je dobila Best Buy Award medalju u kategoriji lanac salona rabljenih automobila za 2018/2019. godinu. Glasovi potrošača potvrdili su da upravo Das WeltAuto nudi najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu što nas čini preporukom br. 1 za potencijalne kupce. Time je Das WeltAuto još jednom potvrdio kvalitetu svoje mreže i ponude te činjenicu da su kupci prepoznali naše prednosti koje uključuju sigurnost, transparentnost i mnoge pogodnosti koje se nude pri samoj kupnji vozila iz programa Das WeltAuto.


Trenutno se na našim stranicama može naći više od 1.000 rabljenih vozila, a detalji i sve informacije potencijalne kupce očekuju na čak 20 ovlaštenih prodajnih mjesta diljem cijele Hrvatske.

Sva vozila koja se prodaju u okviru programa Das WeltAuto najbrižnije su ispitana od strane tehničkog osoblja, dorađena u ovlaštenoj servisnoj radionici – ako je to bilo potrebno – i potpuno su tehnički ispravna s originalnim kilometrima i poznatom povješću svakog automobila. U okviru programa DasWeltAuto nudi se veliki broj godišnjaka i mladih rabljenih vozila.


language car-favorit compare-large searchagent up