Direktan izbor

Ovdje možete unosom coda partnera i šifre vozila (možete pronaći u detalju vozila, na kraju pod "Dodatni podaci vozila") doći direktno do željenog vozila .
Code trgovca Šifra vozila

Jamčimo dobar osjećaj.

Paket usluga

Sva ponuđena rabljena vozila pod markom Das WeltAuto provjerena, održavana i popravljena su ako je to bilo potrebno. Iza toga stoje i naši trgovci koji nisu spremni na kompromise ni u vidu tehnike kao ni optike. Onaj tko kupuje Das WeltAuto na sigurnoj je strani.

Iz tog razloga obratite posebnu pozornost na vozila koja nose predikat EXKLUSIV ili EXKLUSIV PLUS jamstva. Ta posebno označena vozila nude Vam cijelu paletu pogodnosti.
Ako se odlučite za vozilo sa Das WeltAuto EXKLUSIV PLUS jamstvom, doći ćete u priliku iskoristiti dodatne pogodnosti:
  • Premium Jamstvo na vozilo: Sudjelovanje u troškovima materijala kod jamstva na rabljeno vozilo nastupa tek kod većeg broja ukupno prijeđenih kilometara.
  • Mobilno jamstvo: Obujam usluga odgovara uslugama koje su utvrđene u brošuri “Mobilno jamstvo”. Detalji

Weltauto

Jamstvo na vozilo

Da bi Vas oslobodili briga i rizika Vaš trgovac će vam kod kupnje uz vozilo isporučiti knjižicu Das WeltAuto usluga i jamstveni list, na koji se možete pozvati u slučaju neočekivanog popravka. U toj knjižici je opisano od ćega ste sve zaštićeni u slučaju neočekivane štete. Das WeltAuto jamstvo počinje od dana preuzimanja vozila i traje 12 mjeseci odn. do od strane trgovca definiranog ukupnog broja prijeđenih kilometara.

Uvjete "EXKLUSIV" i "EXKLUSIV PLUS" garancije možete pronaći u knjižici Das WeltAuto jamstva kod svojeg Das WeltAuto trgovca ili direktno ovdje: EXKLUSIV jamstvo EXKLUSIV PLUS jamstvo
Weltauto

Profesionalna optička priprema

Mi dotjerujemo svako vozilo: Svako vozilo čisti se profesionalnim sredstvima, eventualna oštećenja i nečistoće u unutrašnjosti i izvana optički se dotjeruju. Kupnja rabljenog vozila u svakom slučaju je i emocionalna odluka. Iz tog razloga za Das WeltAuto vozila vrijede visoki standardi dotjerivanja vozila.
Weltauto

Probna vožnja

Ne odustajte od probne vožnje. Tek kada "osjetite" vozilo, možete se spontano odlučiti. Srce također odlučuje. Ključ je kod Vašeg trgovca. On je kontakt za sva pitanja u vezi Vašeg vozila iz snova: Dogovorite odmah termin probne vožnje!

Weltauto

Mobilno jamstvo

Odlučili ste se za Das WeltAuto sa EXKLUSIV PLUS garancijom? Iz tog razloga dobivate i mobilno jamstvo. Obujam usluga odgovara uslugama koje su utvrđene u brošuri “Mobilno jamstvo” (dostupno i na web stranicama marki Volkswagen koncerna u Republici Hrvatskoj). Vaš Das WeltAuto savjetnik u prodaji rado će Vas informirati o tome.

Weltauto

Orig. dodatna oprema

Rabljena vozila su često različito opremljena. Upravo prilikom preuzimanja vozila posebnu vrijednost pridodajete optičkoj pripremi i funkcionalnosti. Naši trgovci imaju mogućnost narudžbe i ugradnje svih mogućih originalnih dijelova. Na taj način možete individulano opremiti svoje "novo" vozilo. Trgovac se raduje Vašem posjetu i rado će Vam pomoći i nakon što ste od njega kupili rabljeno vozilo.

Napomena: Molimo pripazite da kontaktirate partnera koji je autorizirani trgovac marke vozila za koje trebate dodatnu opremu.
Weltauto

Potvrda o tehničkoj provjeri vozila

Naši trgovci provjeravaju svako vozilo. Preciznost kod tehničke kontrole kao i optičkog pregleda je savršena. Na pažnju kod dorade i popravka stavlja se posebna vrijednost. Ovaj regulirani postupak garantira visoku kvalitetu, transparentnost i poklanja povjerenje!

Weltauto

Jamstvo zamjene

Vi kod nas kupujete "Das WeltAuto"?
Podrazumijeva se da Vam prema želji za vaše dosadašnje vozilo ponudimo fer, tržišno orijentiranu i potpuno neobvezajuću ponudu. Prednost ovakve zamjene, ako se za nju odlučite je da smo Vam omogućili da više ne morate brinuti o prodaji ili o dotjerivanju, eventualnom servisu ili nekom popravku prije prodaje vozila.
Weltauto

Jamstvo povrata vozila

Kod kupnje imamo mnogo želja od kojih je jedna posebno velika: Naime, želja da smo se odlučili za najbolje. Das WeltAuto trgovac nudi Vam opciju u periodu od 7 dana od isporuke rabljenog vozila mogućnost zamjene istog za jednako vrijedno ili vrijednije vozilo iz njegove ponude, ako iz nekog razloga niste zadovoljni svojim izborom.

Vozilo mora odgovarati stanju u trenutku isporuke, uzimajući u obzir prirodno trošenje prema prijeđenom broju kilometara od isporuke vozila. Taj broj ne smije biti viši od 1000km. Da nakon što smo prodali vozilo, niste njime dalje raspolagali, prenijeli njegovo vlasništvo na drugu osobu ili ga opterećivali, te da vozilo u međuvremenu niste registrirali na sebe, odnosno da je registracija vozila kod nadležne policijske uprave ostala nepromjenjenom u odnosu na registraciju u trenutku kada smo Vam vozilo prodali. Za svaki prijeđeni kilometar nakon isporuke dužni ste platiti 3 kn i pripadajući dio PDV-a odnosno najmanji iznos od 1.500 kn i pripadajući dio PDV-a.

Weltauto

Financiranje i osiguranje

Naši trgovci nisu samo kontkat osobe za sva pitanja u vezi Vašeg budućeg Das WeltAuto vozila. Oni će Vas rado informirati o različitim varijantama leasinga i kredita, također će za Vas prema željama izraditi individualnu ponudu financiranja. U suradnji sa Porsche Leasingom Vaš trgovac pronaći će za Vas odgovarajuću ponudu.