Direktan izbor

Ovdje možete unosom coda partnera i šifre vozila (možete pronaći u detalju vozila, na kraju pod "Dodatni podaci vozila") doći direktno do željenog vozila .
Code trgovca Šifra vozila

Uvjeti korištenjaPodručje valjanosti, ograničenje korištenja i svrha:
Web stranica omogućuje kupcima tvrtke Porsche Austria Gmbh & Co OG (u nastavku: Porsche) korištenje sadržaja i funkcija stavljenih na raspolaganje na temelju uvjeta korištenja i važećih zakonskih propisa.

Učinak i jamstvo informacijskih usluga
Porsche se trudi omogućiti besprijekoran rad web stranice pod www.dasweltauto.at. Međutim, ne može se jamčiti da će web stranica u bilo kojemu trenutku funkcionirati tehnički besprijekorno. Informacije koje pronađete na web stranici tvrtka Porsche pomno je sastavila i one Vam stoje na raspolaganju sa središnjom godišnjom stopom raspoloživosti od 97,5 %.

Sadržaji sadržani na ovim web stranicama služe isključivo u informacijske svrhe i nisu pravno obvezujuće ako ne podliježu specifikacijama glede potrošnje goriva i CO2 emisija. Specifikacije u vezi s opsegom isporuke, izgledom, cijenom, snagom, dimenzijama i težinom vozila odgovaraju informacijama dostupnima u trenutku unošenja podataka. Glede tih stavki pridržavamo izričito pravo na izmjene. Sve specifikacije u vezi s opremama, cijenama i tehničkim podatcima temelje se na značajkama austrijskog tržišta. Molimo provjerite informacije prije no što ih iskoristite u bilo kojemu obliku. Obvezujuće izjave mogu se davati samo u vezi s konkretnim upitima.

EU-informacija o potrošnji goriva i CO2 emisijama u skladu s odredbom (EC) 715/2007: navedene vrijednosti dobivene su prema normiranom mjernom postupku odredbe (EC) 715/2007. Podaci se ne odnose samo na jedno vozilo i nisu dio ponude. Podaci služe usporedbi različitih tipova vozila. Postoji mogućnost da se navedene vrijednosti potrošnje i emisije CO2 promijene ovisno o serijskoj ili dodatnoj opremi vozila (široke gume, klima uređaj, krovni nosači...).

Usluge partnera
Neke informacijske usluge dobivaju se od strane naših partnera (npr. Porsche Bank). Molimo imajte na umu kako za te usluge vrijede uvjeti i odredbe naših partnera i kako s preuzimanjem njihovih usluga na web stranice tvrtke Porsche nije povezana nikakva preporuka ni jamstvo. Tvrtka Porsche nije odgovorna za te sadržaje. Kod tih pružatelja usluga nije riječ o zastupničkom agentu tvrtke Porsche.

Linkovi na treće stranice
Ova stranica može sadržavati linkove na stranice treće strane. Takve stranice nisu u vlasništvu Porsche Croatia i Porsche Croatia nije odgovoran za njihov sadržaj. Više informacija o tome možete pronaći pod [Uvjeti postavljanja linkova].

Dozvoljeno korištenje usluga
Prilikom korištenja morate obratiti pozornost na autorska prava, prava o imenovanju i zaštitnim znakovima te druga autorska prava trećih stranaka. Zaštićene su, primjerice, cjelokupne web stranice tvrtke Porsche uključujući prikazanih slika, glazbe i marki kao što je „Das WeltAuto“. To se odnosi i na autorska prava društava našeg Koncerna. Ove web stranice te uvjeti korištenja ne treba se shvatiti na način da je licenca ili neko drugo pravo na autorska pravo odobreno od strane tvrtke Porsche. Obvezujete se da nećete zloupotrebljavati usluge, posebice
  • da nećete zaobilaziti nikakve mjere predostrožnosti informacijskih usluga,
  • koristiti sadržaje ili provoditi primjene koje vode ili mogu dovesti do oštećivanja objekata ili do nekog drugog kvara u funkcioniranju, posebice promjena na fizičkoj ili logičkoj strukturi servera ili mreže tvrtke Porsche ili drugih mreža,
  • integrirati informacijske usluge niti bilo koji njihov dio u druge web ponude, bilo privatne ili komercijalne, ili komercijalno koristiti usluge.
Sigurnost prilikom slanja poruka tvrtki Porsche
Ako biste željeli poslati elektroničku poruku tvrtki Porsche preko Vašega privatnog računa elektroničke pošte, trebali biste uzeti u obzir kako biste se, na temelju tehničke strukture interneta o jamčenju privatnosti i integriteta sadržaja elektroničke poruke, sami trebali pobrinuti o jamčenju te sigurnosti. U tu biste se svrhu mogli poslužiti npr. uobičajenih softvera za kodiranje i šifriranje. Ako biste željeli poslati elektroničku poruku izravno iz kontaktnog područja tvrtke Porsche, trebali biste uzeti u obzir da se ti podatci prenose u nekodiranome obliku i zbog toga se ne može preuzeti nikakva odgovornost glede privatnosti i integriteta sadržaja elektroničke poruke.

Promjena opsega usluga
Tvrtka Porsche zadržava pravo u bilo kojemu trenutku proširiti, smanjiti ili promijeniti funkcionalnosti usluge ili bilo kojega njezinog dijela. Zbog brzog razvoja interneta potrebno je s vremena na vrijeme provesti prilagodbe ovih uvjeta korištenja. U vezi s ovime vrijede propisi u točci Promjene uvjeta korištenja.

Promjene uvjeta korištenja:br>Tvrtka Porsche zadržava pravo promjene uvjeta korištenja na način razumljiv korisniku i s budućim učinkom. Na to će Vam se izričito skrenuti pozornost i pitat će Vas se o suglasnosti. Budući da je kod ove ponude web stranice riječ o besplatnoj usluzi za sve korisnike i sa svim se registriranim korisnicima treba ophoditi na jednak način, korištenje web stranice u slučaju nesuglasnosti s uvjetima korištenja ili kasnije promjene uvjeta korištenja nije dozvoljeno.

Određivanje nadležnog prava
Korištenje ovih usluga te ovi uvjeti korištenja podliježu austrijskome pravu, s iznimkom njegovih odredbi koje su u sukobu s drugim zakonima.

Ako imate probleme s ovim pitanjima u vezi s web stranicom www.dasweltauto.at, molimo koristite [Feedback-Formular] . Puno sreće u korištenju usluge.